Verhuizen

1. Wanneer heb je de verhuislift nodig?

2. Locatie

Vul hieronder het adres waar de lift aanwezig moet zijn. Dit is de locatie waar de verhuis zal starten.

3. Hoe kunnen we je bereiken?

Promo

Minimum aantal uur: 3 uur
Minimum verdieping: 1 - 7e verdieping
Minimum verhuismannen: 2 verhuismannen


Extra's aanvragen

- Incl. BTW € 450
Prijs op aanvraag.
Datum:
Locatie:
Gegevens:
* Aanvragen worden eerst bekeken door het personeel en worden dus niet automatisch goedgekeurd en ingepland. Na een reservatie-aanvraag zal je zo snel mogelijk gecontacteerd worden om de reservatie af te ronden.
Parkeerruimte: Je moet minstens 40m parkeerruimte voorzien. Zo kunnen we de verhuislift & de verhuiswagen op een veilige manier opstellen.
Parkeerverbod: Indien je een parkeerverbod wil laten plaatsen moet je dit minstens een week op voorhand aanvragen. Wij kunnen hier ook voor zorgen, gelieve dit dan ook bij reservatie te vermelden.
Obstakels: Indien er objecten in de weg staan voor de verhuislift. Zoals bijvoorbeeld een boom of paal in de buurt van de verdieping waar we moeten zijn of een lage, smalle doorgang waar we door moeten, gelieve dit dan ook op voorhand te vermelden. Zo kunnen wij op voorhand al eens een kijkje komen nemen en de gepaste oplossing bieden.

Promo 4 verhuizers

Grote verhuis

Prijs is excl. BTW + bindtouwen, 70 dekens en rolkarretjes. De 3 uren beginnen te lopen vanaf dat wij in Deurne vertrekken tot we hier terug aankomen. – 3 uur – 4 ervaren verhuizers – Grote verhuiswagen – Extra uur = € 200 (excl. btw) – Contante betaling op het einde van de verhuis

€ 600 € 650

Profiteren van de aanbieding